HemoClin gel – brzo olakšanje i pomoć kod hemoroida, bolnih pukotina i drugih tegoba u predjelu analnog otvora

  • Osigurava brz učinak hlađenja te posljedično ublažava svrbež i bol.
  • Ublažava bol pri pražnjenju crijeva.
  • Štiti sluznicu od patogenih bakterija i potiče prirodni proces zacjeljivanja.
  • Vlaži crijevnu sluznicu.
  • Osigurava jednostavnu i higijensku upotrebu.

Kako djeluje HemoClin gel

HemoClin gel je jedinstveni proizvod koji omogućuje neposredno i trenutačno olakšanje kod hemoroida, pukotina i drugih tegoba u predjelu analnog otvora. Proizvod HemoClin sadrži proziran gel s patentiranim i posve prirodnim spojem koji se zove kompleks 2QR. Štetnim mikroorganizmima učinkovito sprječava pristup sluznici i posljedično potiče prirodni proces zacjeljivanja.

Aloe vera 2QR

Kompleks 2QR

HemoClin gel zasnovan je na patentiranom kompleksu 2QR, koji sprječava kontakt štetnih mikroba s ljudskim stanicama. Tako pomaže očuvati zdravu floru sluznice i potiče njezino prirodno zacjeljivanje.

1. FAZA:

Kompleks 2QR jedinstven je i siguran. Sadržava prirodne biopolimere koji stvaraju barijeru u obliku gela na površini ljudskoga tkiva (sluznice).

1. FAZA

2. FAZA:

Kompleks 2QR sprječava kontakt štetnih mikroba s našim stanicama.

Ako štetni mikrobi ne mogu doći u kontakt s našim stanicama, time se sprječava početni korak u procesu infekcije.

2. FAZA

3. FAZA:

Tako nam mikrobi ne mogu nanijeti štetu. Ljudski mehanizmi lakše će ukloniti bakterijske stanice s površine stanica (sluznice).

3. FAZA

Upotreba proizvoda

HemoClin gel uklanja nelagodu u predjelu analnog otvora i upotrebljava se za ublažavanje simptoma povezanih s hemoroidima kao što su draženje, svrbež, osjećaj žarenja i osjetljivost analnog predjela.

Za uklanjanje takvih tegoba u predjelu analnog otvora nanesite gel na pogođeno područje i okolicu u dovoljnoj količini najmanje dva puta na dan tijekom dva tjedna, odnosno svaki put kad želite ublažiti simptome. Češća upotreba poboljšava učinak.

Za sprječavanje (unutarnjih i vanjskih) hemoroida i fisura (pukotina) nanesite gel u anus i njegovu okolicu prije i poslije svakog pražnjenja crijeva.

Proizvod Hemoclin gel nemojte upotrebljavati više od 30 uzastopnih dana. Ne upotrebljavajte proizvod ako ste osjetljivi na bilo koji sastojak.

Uputa za upotrebu

Prije uporabe HemoClin® gela pažljivo pročitajte cijelu Uputu za uporabu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili dvojbi, obratite se svojem liječniku ili ljekarniku.

HemoClin gel na potisak - Preuzmi uputu za upotrebu

HemoClin gel tuba - Preuzmi uputu za upotrebu