HemoClin gel – brzo olakšanje i pomoć kod hemoroida, bolnih pukotina i drugih tegoba u predjelu analnog otvora

  • Osigurava brz učinak hlađenja te posljedično ublažava svrbež i bol.
  • Ublažava bol pri pražnjenju crijeva.
  • Štiti sluznicu od patogenih bakterija i potiče prirodni proces zacjeljivanja.
  • Vlaži crijevnu sluznicu.
  • Osigurava jednostavnu i higijensku upotrebu.

Kako djeluje HemoClin gel

HemoClin gel je jedinstveni proizvod koji omogućuje neposredno i trenutačno olakšanje kod hemoroida, pukotina i drugih tegoba u predjelu analnog otvora. Proizvod HemoClin sadrži proziran gel s patentiranim i posve prirodnim spojem koji se zove kompleks 2QR. Štetnim mikroorganizmima učinkovito sprječava pristup sluznici i posljedično potiče prirodni proces zacjeljivanja.

U usporedbi s drugim proizvodima aplikator priložen proizvodu HemoClin omogućuje gelu da stvarno stigne do pogođenog područja i tamo ostane. HemoClin gel zasnovan je tako da je gel u unutrašnjosti spremnika i ne može doći u kontakt s pogođenim područjem sve dok aplikator ne bude napunjen, odvojen od spremnika i apliciran. Takav način aplikacije omogućuje visok stupanj higijene za korisnika.

Kompleks 2QR

HemoClin gel zasnovan je na patentiranom kompleksu 2QR, koji sprječava kontakt štetnih mikroba s ljudskim stanicama. Tako pomaže očuvati zdravu floru sluznice i potiče njezino prirodno zacjeljivanje.

1. FAZA:

Kompleks 2QR jedinstven je i siguran. Sadržava prirodne biopolimere koji stvaraju barijeru u obliku gela na površini ljudskoga tkiva (sluznice).

1. FAZA

2. FAZA:

Kompleks 2QR sprječava kontakt štetnih mikroba s našim stanicama.

Ako štetni mikrobi ne mogu doći u kontakt s našim stanicama, time se sprječava početni korak u procesu infekcije.

2. FAZA

3. FAZA:

Tako nam mikrobi ne mogu nanijeti štetu. Ljudski mehanizmi lakše će ukloniti bakterijske stanice s površine stanica (sluznice).

3. FAZA

Upotreba proizvoda

HemoClin gel uklanja nelagodu u predjelu analnog otvora i upotrebljava se za ublažavanje simptoma povezanih s hemoroidima kao što su draženje, svrbež, osjećaj žarenja i osjetljivost analnog predjela.

Za uklanjanje takvih tegoba u predjelu analnog otvora nanesite gel na pogođeno područje i okolicu u dovoljnoj količini najmanje dva puta na dan tijekom dva tjedna, odnosno svaki put kad želite ublažiti simptome. Češća upotreba poboljšava učinak.

Za sprječavanje (unutarnjih i vanjskih) hemoroida i fisura (pukotina) nanesite gel u anus i njegovu okolicu prije i poslije svakog pražnjenja crijeva.

Proizvod Hemoclin gel nemojte upotrebljavati više od 30 uzastopnih dana. Ne upotrebljavajte proizvod ako ste osjetljivi na bilo koji sastojak.

Uputa za upotrebu

Kod upotrebe HemoClin® gela pridržavajte se uputa koje su prikazane na donjim sličicama:

1. korak

Stavite aerosolni spremnik na stol ili čvrstu površinu.

2. korak

Čvrsto držeći plavi dio (B) pritisnite ga prema dolje sve dok ne ugledate prsten koji će se pojaviti na bijelom dijelu (A). Čut ćete pišteći zvuk koji se obično javlja za dvije sekunde. Primijetit ćete da se bijeli dio (A) automatski pomakao prema gore. Aplikator je sada potpuno napunjen i spreman za upotrebu.

3. korak

Povucite oba dijela aplikatora iz držača (dio C).

4. korak

Gurnite oba dijela aplikatora (A + B) u anus. Nakon što gurnete plavi dio (B) u anus pritisnite bijeli dio (A) prema dolje tako da HemoClin® gel uđe u zahvaćeno područje.

5. korak

Nakon upotrebe: Odvojeno operite oba dijela aplikatora toplom vodom. Dio C obrišite. Aplikator gurnite natrag u očišćeni dio C i zatvorite ga poklopcem.

Preuzmi uputu za upotrebu